Ukategorisert

Bookmaker spår supervekst for Bitcoin

En bookmaker tror bitcoinprisen vil vokse til nesten 7500 dollar ved årsskiftet og over en kvart million norske kroner i 2020.

–Vi tror teknologien bak Bitcoin og mulighetene for å flytte penger uten gebyrer gjør at veksten vi har sett frem til nå kun er forsmaken på hva vi vil se de neste årene, sier Mikael Mellqvist, PR-manager i spilleselskapet Coolbet.com, i en pressemelding.

Coolbet har åpnet for spill på ulike varianter av Bitcoin.

–Nordmenn har lagt sin elsk på en tjeneste som vipps, og raske transaksjoner er fremtiden. Vi tror myndighetene og bankbransjen bare må finne seg i at denne teknologien kommer til å danke ut dagens teknologi. Det gir jo ingen mening for forbrukerne at bankene skal ta høye gebyrer og langsomme transaksjoner når man kan få det gratis på sekundet over hele verden med Bitcoin, argumenter Mikael Mellqvist.

Coolbet ser kun et faremoment for kryptovaluta.

–Det eneste vi tror kan knekke kryptovaluta er om myndighetene setter foten ned og gjør det ulovlig, sier Mikael Mellqvist.

Mest lest

Arrangementer