Ukategorisert

Snus langt mindre farligere enn antatt

Politikerne regulerer snus på en totalitær måte. Gjennom aldersgrense, vanvittige avgifter og andre reguleringer, er dette tobakksproduktet fremstilt som dødelig farlig.

Det internasjonale forskningssamarbeidet Global Burden of Disease har for første gang beregnet antall dødsfall som kan knyttes til bruk av snus. Beregnet dødelighet av snus er null, konkluderer studien, ifølge Forskning.no.

De siste vedtakene til staten er registreringsordning, en ordning Helsedirektoratet omtaler, og nøytrale pakninger.

Menneskene er forskjellige og for mye snus kan sikkert være skadelig for enkelte, men det kan også for mye vann og trening. Det er umulig å beskytte borgerne mot alt som kan være farlig, og det bør politikerne og byråkrater snart innse.

Tags:

Mest lest

Arrangementer