Ukategorisert

Julekalender for voksne

I butikker i Norge, butikker med salgsbevilling for øl, selger julekalender for voksne.

Julekalenderen skribenten har sett på, er en kasse med 24 forskjellige sorter øl. Kassen er merket med datoene fra 1. desember til 24. desember.

Ettersom julekalenderen er i salg, er den naturlig nok godt synlig i butikkene. Ironisk nok får ikke butikkene drive reklame for produktet ettersom det er markedsføringsforbud i Norge på alkoholholdige drikkevarer.

Selv om vi er inne i den andre valgperioden med ikke-sosialistisk flertall på Stortinget, klarer ikke de «blå sosialdemokratene» å liberalisere regelverket. Formynderiet lever videre, selv med en regjering bestående av Høyre og Fremskrittspartiet.

Men julekalenderen får vi lov å kjøpe, og det er jo positivt.

Mest lest

Arrangementer