Ukategorisert

Enorme avgiftsøkninger på noen av områdene

Selv om liberalister er veldig uenige med Miljøpartiet De Grønne, er det befriende med forslag som skiller seg klart ut. Det gjør partiets alternative statsbudsjett for 2018.

Delen om Grønt skatteskifte viser at Miljøpartiet De Grønne er ulik mange av de andre partiene på Stortinget. Heldigvis blir ikke partiets statsbudsjettforslag vedtatt, men det er viktig at et politisk parti presenterer alternativ politikk og det gjør den ene stortingsrepresentanten til miljøpartiet.

Partiet ønsket 10,3 milliarder kroner i flyseteavgift og innfører en særavgift for miljøskadelige produkter på syv milliarder kroner. Økt moms blir det også på kjøttvarer, for å skissere et par av avgiftsøkningene i Miljøpartiet De Grønne alternative statsbudsjett for 2018.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer