Ukategorisert

Regjeringskvartal i tre, et forslag som får flertall på Stortinget

Fire svært sentrale stortingsrepresentanter har levert inn et representantforslag som trolig får flertall på Stortinget.

Det er Knut Arild Hareide, Kari Elisabeth Kaski, Jonas Gahr Støre og Trygve Slagsvold Vedum som mener at tre skal være et hovedelement i det nye regjeringskvartalet, ifølge Stortinget.no.

Før representantforslaget ble levert inn er det først og fremst Senterpartiet som har markert seg på saken i mediene. Det sier litt om makten Senterpartiet har fått etter valget, og behovet for politisk styring av detaljer.

Hvordan regjeringskvartalet bør bli bygget bør være kunnskapsbasert, uten nasjonalistiske føringer fra en gruppe stortingsrepresentanter. Både kostnader og hvordan tre fungerer, blant annet på sikkerhet, bør være viktige element for det nye regjeringskvartalet.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer