Ukategorisert

Vi bør glede oss til presentasjon av regjeringsplattformen

Etter en uke med fryktelig mye «upassende oppførsel» om politikere og samfunnstopper, og litt om regjeringsforhandlingene, skal det bli godt når Høyre, FrP og Venstre presenterer regjeringsplattformen om få dager.

Det betyr at partiene nærmer seg enighet om de viktigste og tunge sakene. Regjering med Venstre som ett av partiene betyr ikke færre debatter om viktige saker, men flere av debattene blir interne i regjeringsapparatet før saker blir sluppet for allmenheten.

Det skal bli spennende å se hva Høyre, FrP og Venstre har kommet fram til. Alle partitoppene har de siste dagene sluppet kommentarer og fotografi på sosiale medier som tyder på god stemning i forhandlingene.

Vanlige borgere
Politikere er vanlige borgere, på lik linje med alle oss andre. Det betyr at alle folkevalgte gjør ukloke personlige valg med ujevne mellomrom, uten at det er en fasit på hva som er uklokt.

Politikere bruker narkotika, er innblandet i utroskap, har trekantsex, bruker svart arbeidskraft, røyker og drikker. Årsakene til at liberalister vil frata politikere makt, er at hver enkelt av oss skal få bestemme mer over egne liv. Hvorfor gi makt til personer som ikke deler egne verdier?

Forhåpentligvis kommer det en partiavtale mellom Høyre, FrP og Venstre som støtter opp om et liberalt Norge, et Norge med økt oppmerksomhet rundt eiendomsrettigheter.

Mest lest

Arrangementer