Ukategorisert

Vel talt, Bård Standal

Bård Standal har et innlegg på Facebook.com, et innlegg som beskriver hvor viktig det er å stå på i de politiske prosessene.

Blir et forslag nedstemt, frem det på nytt ved neste korsvei. Spiss argumentene og vips; plutselig får man vedtaket man har jobbet for veldig lenge.

Innlegget har blitt lenket til artikkelen «Oslo Høyre vil tillate heroinrøyking i sprøyterom», fra NRK.no.

Bård Standad skrev på søndag:
«Hvorfor gidder du? Det er jo så mange ting du er uenig i. Det er så ofte du blir nedstemt og ikke hørt på. Blir du ikke lei av å fremme de samme forslagene gang etter gang, år etter år? Blir du ikke lei av å bare få kjeft og bli stilt til ansvar for rare ting folk sier og gjør bare fordi de er medlem samme sted som deg? Ville du ikke vært better off om du i stedet bare brukte tiden på å lese en god bok eller gå på kino?

Dette er hvorfor. Når man ikke gir seg. Når man overbeviser folk en etter en. Når man til slutt får gjennomslag. Da får det ekte konsekvenser for helt ekte mennesker som på grunn av det man har gjort får et bedre liv. I dette tilfellet endog får beholde livet.

Med de siste månedenes kaos kan det være lett å miste av syne. Men dette er hvorfor folk bruker kveldene og helgene sine på sånt. Uansett hvilket parti de er med i. Fordi det faktisk betyr noe for helt ekte mennesker.»

Det er så fordømt vakkert skrevet fra en tillitsmann som er aktiv i et parti som for få år siden hadde nulltoleranse mot narkotika, en nulltoleranse som irriterte Liberalerens redaksjon ekstremt mye.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer