Ukategorisert

Innvandringspolitikk, en kamp om retorikk

Skillet mellom Arbeiderpartiet og FrP i praktisk politikk i Stortinget på politikkområdet innvandring, er retorikken.

I retorikk har partiene stått langt fra hverandre, noe befolkningen merket godt da Sylvi Listhaug hadde ansvaret for området i regjeringen. Gang på gang ble regjeringen angrepet fra Arbeiderpartiet.

Masud Gharahkhani, Arbeiderpartiets innvandrerpolitiske talsperson på Stortinget, spurte FrPs parlamentariske leder om han kunne garantere at innvandringsfeltet ikke blir liberalisert med Venstre i regjering?

I medier og på sosiale medier reagerer Venstre og Venstre-politikere på spørsmålet, blant annet med en video på Twitter.com.

Innvandringsfeltet er et felt som brukes for at politikere og parti skal få oppslutning, noe Masud Gharahkhani fikk fram på en tydelig måte med spørsmålet til FrPs parlamentariske leder.

Innvandringsområdet er for alvorlig, for ideologisk til at politikerne bør bruke området for å kapre velgere. Liberalister, og spesielt Liberaleren, er for fri innvandring. Liberalerens syn er veldig enkelt, grensene bør åpnes. Det handler om noe så elementært som fattige eller forfulgte menneskers rett til å forsøke å skape seg et bedre liv. Dette er en helt grunnleggende positiv menneskelig egenskap som bør oppmuntres.

Mest lest

Arrangementer