Ukategorisert

Nordlendinger tenkte på Tromsø-OL

Da OL ble åpnet i Pyeongchang fredag formiddag, var det politikere, byråkrater og grupperinger i Nord-Norge som tenkte tanken at åpningsseremonien kunne blitt gjennomført i Tromsø.

Tromsø måtte til slutt trekke søknaden om at byen skulle arrangere OL. Heldigvis; for et OL i Norge blir kostbart og skattefinansiert, og skattebetalerne betaler allerede altfor mye i Norge.

Tromsø 2018 AS var navnet på organisasjonen som utarbeidet søknaden. Planen var at OL i Tromsø skulle arrangeres i perioden 16. februar – 4. mars 2018..

Liberalister er ikke motstandere av idrett eller store idrettsarrangement, selv om noen av arrangementene ødsler nasjonalisme. Vi er for prinsippet om at dem som arrangører fest eventuelt deltar på festen, betaler regningen. Det er altfor enkelt for arrangører å få penger fra skattefinansierte budsjett.

Tags:

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Et korrumpert monopolEt korrumpert monopol
    Norsk Tipping har skaffet seg et monopol på gambling i Norge gjennom "bestikkelser" av idrett og kultur.
  • Vår individualistiske velferdsstatVår individualistiske velferdsstat
    Ideen om at individualisme og kollektivisme er to motsetninger, som er fiender med hverandre, er feil. La oss tenke på kollektivet også!
  • Med samme begrunnelseMed samme begrunnelse
    Liberalister har alltid forsvart utsatte minoriteter, enten de er homofile eller religiøse fundamentalister. De er alle individer med like rettigheter.