Ukategorisert

Fantastisk oppslutning om OL på Discovery

Et land lever godt uten at millioner av skattefinansierte kroner brukes på sportsrettigheter.

OL er over, leker nordmenn fulgte gjennom ulike tekniske løsninger fra Discovery. Dagen etter avslutningsseremonien kan Discovery trolig si seg svært godt fornøyd med oppslutning om mange av sportssendingene.

Over én million fulgte kvinnestafetten og 700 000 personer fikk med seg at Norge tok sprintgull. Fantastiske og gode tall for en aktør som er helt avhengig av oppslutning for å finansiere driften.

Vel blåst, Discovery som helt sikkert hadde medvind på grunn av alle de norske medaljene.

Merkelig
Peter N. Myhre, kjent profil fra Fremskrittspartiet, hadde under OL et merkelig utspill i sosiale medier, et utspill som ikke bør komme fra representanter fra et parti som i utgangspunktet ønsker mindre stat.
–Hvorfor sender ikke NRK fra OL? Vi har forært dem 5.000.000.000 lisenskroner. Som takk sender ikke NRK så mye som en meter fra Korea. I stedet får vi halve skjermen full av tåpelige reklameinnslag MENS det er på det mest spennende. Fjollete meldinger spretter opp fra fra banker som vil pådytte oss lån men skyhøye renter, og et strømfirma vil ha oppmerksomheten vår over til «billig» energi. Hallo NRK! Bruk milliardene våre til TV! Hva er det dere tuller med? Det skrev Peter N. Myhre, på egen Facebook-profil.

At NRK ikke brukte mye skattefinansierte penger på OL, er en seier for fornuften. Det betyr mer penger til viktigere oppdrag, men viktigst; staten utkonkurrerte ikke private aktører med skattefinansierte penger.

Store mesterskap kan godt bli arrangert, uten dekning i NRK.

Tags:

, ,

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer