Ukategorisert

Lyst å bli kommunens pokerhelt?

I mange kommuner er det miljø for poker, ett av de mest populære kortspillene i verden. Norske politikere brukte lang tid før spillet ble velsignet, riktig nok med mange reguleringer.

Coolbet har startet kampanjen kommunepoker. I løpet av året arrangerer det internasjonale selskapet kommunemesterskap for nettopp din kommune. Om du blir kronet som den lokale helten venter ikke bare diplomet for å bevise bragden, men du kvalifiserer deg også videre til fylkesfinalen hvor du må kjempe med nebb og klør mot de andre kommunemesterne fra ditt fylke.

Fylkesvinnerne vinner ikke bare en pakke til Coolbet Open i Tallinn til en verdi av 12 000 kroner, men de møter hverandre også for å avgjøre seg imellom hvem som kan krone seg med tittelen som Norges beste pokerspiller.

Coolbet.com. er det mulig å finne ut når ditt kommunemesterskap går av stabelen.

Høyre
Så sent som i mai 2013 gikk Høyres landsmøte inn for fortsatt pokerforbud i Norge. At spillet har blitt lovlig, er ikke Høyres fortjeneste.

Høyres landsmøte beviste i 2013 at en formynder er en formynder uansett partitilhørighet!

Mest lest

Arrangementer