Ukategorisert

Norges nordligste liberalister

Liberalistene Finnmark har avholdt årsmøte, det første fysiske årsmøtet i Norges nordligste liberalistiske parti.

Det er mulig å fleipe med Finnmark om mye og med god grunn, men sannheten er at mye er mindre i Norges nordligste fylke sammenlignet med mange av de andre fylkene. Mens det er hundrevis av liberalister i Oslo og Bergen, er det noen få liberale sjeler i nord. Når Liberalistene har etablert fylkeslag cirka på «71 grader nord», er det godt gjort.

Liberalister i Finnmark er som andre liberalister, nemlig har et stort ønske om mer frihet og mindre stat. Rapportene fra årsmøtet er at det var en nyttig kveld om gir energi til å stå på videre på veien mot et friere Norge.

Fylkeslaget ledes av Stijn Van den Bruel. Nestleder er Agnar Johansen. På årsmøtet ble det også valgt sekretær og fire styremedlem.

Mest lest

Arrangementer