Ukategorisert

OL? Nei, takk!

Igjen verserer planer om Olympiske Leker i Norge. Det siste stuntet er fra Lillehammer, planer politikerne bør avlive raskere enn raskt.

OL i Norge, uansett organisering, betyr bruk av skattefinansierte penger. Skattebetalerne betaler mer enn nok allerede. Politikerne bør ikke bruke penger fra skatter og avgifter til et stort idrettsarrangement som IOC eier.

Et OL i Norge bør være privatfinansiert, altså at eierne finansierer festen. Kun fantasien setter grenser for hvordan idrettsleker kan bli arrangert uten bruk av skattefinansierte penger.

Det er, ifølge målinger, ingen folkekrav om Olympiske Leker i Norge. Likevel popper det ene prosjektet opp etter det andre. Politikerne, altså regjeringen og Stortinget, bør kreve OL-pause, altså pause fra bruk av skattefinansierte penger på OL-søknader.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer