Notiser

Hadia Tajik og hersketeknikk som konspirasjonsteori

Stortingets tillit til regjeringen er redusert til et spørsmål om ordbruk, retorikk og ren og skjær hersketeknikk. Det har J.K. Baltzersen skrevet i et innlegg på Nettavisen.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Håvard Hugås
Håvard Hugås
4 years ago

Kva er poenget med å lenke – via Liberaleren – til dette innlegget om tilhøvet mellom Tajik og Listhaug? Eit nokså surrete innlegg er det også, som prøver å påvise at det eigentleg er Tajik som nører opp under konspirasjonsteoriar. Ein kan godt argumentere mot Aps opptreden kring mistillitsforslaget mot Listhaug, men ikkje fordi det er synd på Listhaug som «blir mistolka».

Når eg får tweets frå Liberaleren i feeden min, forventar eg noko som Liberaleren har utgitt eller i det minste går god for?

Baltzersen
4 years ago

Hugås, jeg har ikke gitt uttrykk i dette innlegget for at det er synd på Listhaug. Tvertimot ligger det også en kritikk av Listhaug i dette innlegget. Ved de tre anledninger jeg refererer til, sier ikke Tajik at Listhaug gir næring til konspirasjonsteori. Tajik sier at Listhaugs uttalelse i seg selv er en konspirasjonsteori, og dette er åpenbart feil. Man burde kunne forvente av Tajik at hun presiserer at hun mener å gi næring til (får assosiasjoner til osv.) — dersom det er det hun mener — når hun sier det såpass mange ganger. Når dette er sagt, får du… Read more »

Pleym
Pleym
4 years ago

Håvard, i det som legges ut under «Kort sagt»-fanen på Liberaleren er det mye som vi ikke nødvendigvis står inne for selv.

Fra arkivet