Ukategorisert

En bred debatt om eggdonasjon i Høyre

Høyres Landsmøte gikk lørdag inn for å tillate eggdonasjon i Norge.

Etter vedtaket trekker flere sentrale Høyre-politikere frem den brede debatten om saken innad i Høyre. Flere ganger, blant annet i NRK, har det vært debatter mellom Høyre-politikere i forkant av landsmøtet. Interessant for oss som står på utsiden, selv om Høyre har brukt lang tid på saken.

Det var i fjor Høyre vedtok å legge opp til en bred debatt om gen- og bioteknologi.

Tina Bru, leder av Høyres Kvinneforum, er fornøyd med vedtaket på landsmøtet.
— Etter en lang og grundig prosess er vi i Høyres kvinneforum utrolig fornøyde med utfallet i denne saken. Vi har jobbet aktivt på tvers av fylkene, og jeg er stolt av arbeidet vi har gjort, sier Tina Bru, ifølge Hoyre.no.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer