Ukategorisert

Etterlyser eldreministeren

Posten som eldre- og folkehelseminister kunne Norge klart seg uten. Det er ulogisk at en regjering som vil effektivisere offentlig sektor utnevner en eldre- og folkehelseminister.

Etter at vi merkelig nok har fått en egen eldreminister, er det helt naturlig at organisasjoner pirker i posten. Det har Pensjonistforbundet gjort i dag gjennom en pressemelding.

Pensjonistforbundet inviterte eldreminister Åse Michaelsen til landsmøtet, og hun takket nei til forespørselen om hun kunne overvære landsmøtet.

Eldreministeren møtte heller ikke pensjonistorganisasjonene da de hadde kontaktmøte med regjeringen tidligere denne måneden, men sendte sin statssekretær, ifølge pressemeldingen fra Pensjonistforbundet.

Hvis ikke eldreminister skal møte de sentrale organisasjonene for de eldre, hva i all verden skal hun da bruke dagene til? Statsrådsposten heter eldre- og folkehelseminister, men det kan hende Michaelsen bruker det meste av tiden til folkehelse?

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Stein Flom-Jacobsen
Stein Flom-Jacobsen
4 years ago

Hvorfor opplyser ikke Jan Davidsen, tidligere sentralstyremedlem i AP, leder av Fagforbundet (LO) og styreverv i Amedia, at statsråden skal møte i Stortinget samme dag?
Vel er statsrådene til FrP flinke men de kan ikke være på to steder samtidig. Dersom statsråder/ministere ikke møter i Stortinget vet vi (minus Davidsen og Pensjonistforbundet?) hva som skjer. https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2018/04/20/195389832/eldreministeren-skjonner-ikke-kritikk-fra-pensjonistforbundet

Fra arkivet