Ukategorisert

Ordfører snakker med stortingsrepresentanter

En lokalpolitiker eller en ordfører i dialog eller diskusjon med FrP-politikerne Sylvi Listhaug og Bård Hoksrud.

En samtale du bør få med deg, blant annet på Nettavisen.

I Liberalerens redaksjon har vi fulgt godt med i norsk politikk i mange år. Redaksjonsmedlemmene har vært aktive politisk siden 80-tallet/begynnelsen av 90-tallet. Hver eneste valgkamp er helse- og eldreomsorg tema, og det står igjen på dagsorden i kommunevalgkampen neste år.

I hver valgkamp siden 1991 har politikerne fra samtlige av de største partiene, lovet økt satsing på helse og eldreomsorg. Det har blitt bedre, men det brukes formidabelt mye penger på systemene politikerne har laget definisjoner for. De neste månedene kommer politikere til å snakke mye om disse politikkområdene. Tror vi på store forbedringer etter valget? Overhode ikke! Hvorfor? Fordi systemet i offentlig sektor alltid vil ha store mangler, noe politikerne påpeker i valgkampene. Privatiser helse og eldreomsorgen. Gi hvert menneske frihet og ansvar for eget liv.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • 28.juli 1794: Da Terroren endte28.juli 1794: Da Terroren endte
    I 1794 mistet Robespierre hodet. Bokstavelig talt. Det kan hevdes at han mistet det i overført betydning før det.
  • Delingsøkonomi på en – to – tre!Delingsøkonomi på en – to – tre!
    For fem år siden var ordet "delingsøkonomi" på alles lepper, men da aktørene i denne sektoren begynte å utfordre eksisterende næringsvirksomhet så satt politikerne foten ned.
  • DødsstraffDødsstraff
    Den mest fundamentale straffemetode blir stadig mindre brukt. Hvorfor er dødsstraff galt?