Ukategorisert

Lyst på jobb i Venstre?

I Venstre er det liberale politikere, også liberalere blant de sentrale politikerne på Stortinget og regjeringen.

Venstre søker etter politisk rådgiver på Stortinget. Fagfeltene vil i hovedsak være knyttet til politikkområdene transport, energi og miljø. Tiltredelse august 2018.

Søkere må ha god kjennskap til politikk generelt og Venstres politikk spesielt. Søkere må ha svært god muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Det er et krav om høyere utdanning, men vi kan se bort fra dette kravet hvis du har relevant erfaring eller gode personlige forutsetninger for stillingen. Politiske rådgivere må ha evne til å sette seg inn i og utrede kompliserte saker raskt og formidle kompliserte saksforhold videre, melder Venstre.no.

Søknadsfristen er satt til 20. mai.

Mest lest

Arrangementer