Ukategorisert

Pokerforbundet møtte politisk ledelse i Kulturdepartementet

Norsk Pokerforbund møtte i formiddag politisk ledelse i Kulturdepartementet. På møtet fikk statssekretær Frida Blomgren forslagene for ytterligere liberalisering av pokerpolitikken i Norge, en politikk som med fordel kan legaliseres ytterligere.

For første gang i Norge ledes Kulturdepartementet av liberalere når det gjelder spillpolitikk. Både statsråd Trine Skei Grande og statssekretær Frida Blomgren representerer Venstre, et parti som ønsker ny spillpolitikk med regulering av markedet.

De liberaliseringene som ble gjort for poker i forrige valgperiode har vært uproblematiske. Det eneste problemet er at Stortinget ikke gikk langt nok.

— Vi får håpe fornuften seirer over fordommene og at økt kunnskap fjerner noen av de mange vrangforestillingene, melder profilen Davy Wathne på Twitter.com.

Mest lest

Arrangementer