Ukategorisert

Pokerforbundet møtte politisk ledelse i Kulturdepartementet

Norsk Pokerforbund møtte i formiddag politisk ledelse i Kulturdepartementet. På møtet fikk statssekretær Frida Blomgren forslagene for ytterligere liberalisering av pokerpolitikken i Norge, en politikk som med fordel kan legaliseres ytterligere.

For første gang i Norge ledes Kulturdepartementet av liberalere når det gjelder spillpolitikk. Både statsråd Trine Skei Grande og statssekretær Frida Blomgren representerer Venstre, et parti som ønsker ny spillpolitikk med regulering av markedet.

De liberaliseringene som ble gjort for poker i forrige valgperiode har vært uproblematiske. Det eneste problemet er at Stortinget ikke gikk langt nok.

— Vi får håpe fornuften seirer over fordommene og at økt kunnskap fjerner noen av de mange vrangforestillingene, melder profilen Davy Wathne på Twitter.com.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Myten om Says lovMyten om Says lov
    Ingen seriøse frimarkedstilhengere tror på Says lov – at tilbudet skaper sin egen etterspørsel og at overproduksjon derfor er umulig. Ikke engang Say trodde på Says lov.
  • Bærekraftsmålene – er det så ille med ulikhet?Bærekraftsmålene – er det så ille med ulikhet?
    Økonomisk vekst, sysselsetting, industrialisering, innovasjon og bosetning er del av bærekraftsmålene. Hva betyr det? Og hva med ulikhet og barnearbeide? Del 3 i en artikkelserie på fire om bærekraftsmålene.
  • Vekk med kontanter?Vekk med kontanter?
    Er det virkelig så enkelt at kontanter bare er en bakstreversk museumsgjenstand?