Ukategorisert

Er høringer på Stortinget interessante arrangement for politikere?

Det er ingen fasitsvar på spørsmålet i overskriften. Eller mange stortingsrepresentanter vil nok svare ja på spørsmålet, men lite tyder på at høringer endrer mange standpunkt på Stortinget.

Torsdag morgen starter høringen om luftambulansen på Stortinget, en sak som har dominert i ulike medier i flere uker. Fagpersonell har blitt invitert til den åpne høringen som Helse- og omsorgskomiteen har vedtatt.

Høringen pågår fra morgen til ettermiddagen.

Det er høring om sakene:
1) Representantforslag fra stortingsrepresentant Bjørnar Moxnes om å annullere anbud med selskapet Babcock før luftambulansetjenesten bryter sammen, forlenge avtalen med Lufttransport og forberede offentlig drift av tjenesten på sikt (Dokument 8:224 S (2017-2018)).’ 2) Redegjørelse av helseministeren om ambulansefly i nord (Redegjørelse, nr. 12 (2017-2018))

En høring kan utvilsomt være nyttig for et politisk interessert publikum, men endrer uttalelser fra «eksperter» standpunkt på Stortinget?

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer