Ukategorisert

FpU gratulerer Høie

Bjørn-Kristian Svendsrud, formann, Fremskrittspartiets Ungdom, gratulerer helseminister Bent Høie med de nye snusboksene.

–For meg, som for øvrig ikke bruker tobakk, er det uforståelig at en regjering bestående av et konservativt og et liberalistisk parti var de som skulle innføre «plain pack» på helt lovlige, men farlige, varer i Norge. Jeg tror det er flere som rynket på nesen av det, men «plain pack» ble innført, og resultatene lar vente på seg. For å si det sånn, har Svendsrud skrevet i et innlegg på A HREF=”https://www.dagbladet.no/kultur/gratulerer-hoie/69861672″>Dagbladet.no.

FpU-formannen har registrert at det som skulle være verdens styggeste farge, i grunn er ganske kul. Det som skulle bli et kjedelig design viste seg å bli stilrent.

Selv om Høie og myndighetene har bommet grovt, er det forkastelig at staten krenker eiendomsrettigheter med standardiserte pakninger. Pakninger reduserer blant annet ytringsfriheten.

Tags:

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Antirasistisk Senter trivialiserer fascismenAntirasistisk Senter trivialiserer fascismen
    Antirasistisk Senter bidrar til å senke sensitiviteten til fremmedfiendtlige og autoritære tanker.
  • Subsidiert er ikke frittSubsidiert er ikke fritt
    Det er naivt å tro at subsidiert kunst ikke er politisk styrt. Kunstnere laller seg inn i en følelse av selvstendighet, men er kjøpt og betalt av staten.
  • Keynes versus keynesianerneKeynes versus keynesianerne
    John Maynard Keynes var en økonom for depresjoner. Hans politiske forslag på 1930-tallet var ment for ekstreme forhold, og ikke som en medisin for enhver økonomiske forkjølelse, slik hans etterfølgere later til å tro.