Ukategorisert

Valg 2019

Det er en rekke viktige frister for parti og grupper som skal stille til valg i 2019.

Liberalister vil også få liberalistiske alternativ ved neste års kommune- og fylkestingsvalg. Liberalistene, FrP, Venstre og Høyre har prosessen med valg 2019 som viktig punkt i 2018 og 2019. I partiene bør det være liberalister på mange av listene.

Alle parti og grupper som ønsker å stille til valg, må levere listeforslag til valgstyret i kommunen eller fylkeskommunen de ønsker å stille til valg i.

Frist for å levere listeforslaget er 31. mars klokken 12:00. På dette tidspunktet må listeforslaget ha ankommet kommunen eller fylkeskommunen. Det er ikke nok at det kun er postlagt. I 2019 faller 31. mars på en søndag. I henhold til valgloven § 15-5, skal frister som faller på en lørdag eller helligdag utsettes til påfølgende hverdag. Det innebærer at listeforslag må være innlevert til det aktuelle valgstyret innen 1. april 2019 klokken 12:00, ifølge Valg.no.

Tags:

Mest lest

Arrangementer