Ukategorisert

Samarbeid med Sverigedemokratene? Glem det!

Det er store politiske avstander mellom liberale FrPere og Sverigedemokratene. Samarbeid mellom partiene er utenkelig for de aller fleste av oss.

Christian Tybring-Gjedde og Per-Willy Amundsen ønsker samarbeid mellom partiene, til tross for de tydelige forskjellene. Det sier mye om hvor viktig innvandringspolitikk er for Tybring-Gjedde og Amundsen.

–Det er ingen tvil om at vi begge ønsker en restriktiv innvandringspolitikk. De ønsker å bevare svensk kultur og fellesskap, på samme måte som vi ønsker å bevare den norske nasjonalstaten, sier Tybring-Gjedde til NRK.

FrP ønsker å være et liberalistisk parti, selv om ideologien er godt skjult i FrPs prinsipp- og handlingsprogram. Sverigedemokratene er fremmedfiendtlig, og fremmedfiendtlighet kolliderer kraftig med liberal tankegods.

Mest lest

Arrangementer