Ukategorisert

Sexavhengig?

Mye blir for tiden definert som sykdom eller avhengighet, med de ulempene dette fører med seg.

Dagbladet.no har over lengre tid hatt en pluss-sak på forsiden der «Anne» fremstår som sexavhengig. Hun klarer ikke stoppe med sex, ifølge ingressen i artikkelen.

Det er åpenbare ulemper eller utfordringer med at mye defineres som avhengighet. Utbygging av skattefinansierte tjenester er det skattebetalerne merker best. Ja, ordningene i regi av offentlig sektor finansieres av skatter og avgifter.

«Anne», du er trolig ikke sexavhengig; du liker sex veldig godt og tar frivillige valg om at du ønsker sex. Helt greit det, men ingen politikere bør lage ordninger for at du skal få hjelp. Vi har sykdommer og utfordringer nok, og trenger ikke mer i menyen i offentlig sektor.

«Anne» er ett eksempel på alt som for tiden defineres som avhengighet.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jarle Larsen
Jarle Larsen
3 years ago

Det er tusenvis av jenter/damer på nett-dating som offentlig gjør denne avhengigheten her. Kan det tenkes at det er umenneskelige lidelser i moral-tyranniet som koker opp til overflaten? Det er vel en viss fare for det. Skattebetalende cannabis brukere har fått sin uavhengighet redigert under den kriminaliserende Erna Solberg Regjeringen. I følge Statsministeren er skattebetalerne nå blitt cannabismisbrukere, rusmisbrukere, narkotikamisbrukere, hasj-avhengige. Siden det ikke er sant eller har noe med virkeligheten og gjøre bør vi ikke godta det lenger. Her er det fristende med et sitat: » Mistro alle dem som føler sterk trang til og straffe.» Sitat: Johan Wolfgang… Read more »

Unvalidate
Unvalidate
3 years ago

Det er individet selv som skal oppsøke hjelp, ikke staten som skal tvinge andre til hjelp om de ikke ønsker

Fra arkivet