Ukategorisert

Sexavhengig?

Mye blir for tiden definert som sykdom eller avhengighet, med de ulempene dette fører med seg.

Dagbladet.no har over lengre tid hatt en pluss-sak på forsiden der «Anne» fremstår som sexavhengig. Hun klarer ikke stoppe med sex, ifølge ingressen i artikkelen.

Det er åpenbare ulemper eller utfordringer med at mye defineres som avhengighet. Utbygging av skattefinansierte tjenester er det skattebetalerne merker best. Ja, ordningene i regi av offentlig sektor finansieres av skatter og avgifter.

«Anne», du er trolig ikke sexavhengig; du liker sex veldig godt og tar frivillige valg om at du ønsker sex. Helt greit det, men ingen politikere bør lage ordninger for at du skal få hjelp. Vi har sykdommer og utfordringer nok, og trenger ikke mer i menyen i offentlig sektor.

«Anne» er ett eksempel på alt som for tiden defineres som avhengighet.

Mest lest

Arrangementer