Ukategorisert

En legaliseringsdebatt på villspor

Legaliseringsdebatten pågår, en debatt for liberalere på ulike arenaer.

Thomas Kjøsnes og Arild Knutsen, Foreningen for human narkotikapolitikk, tar kraftig til motmæle mot Svend Davangers sterke utfall mot de politiske ungdomsorganisasjonene som vil legalisere cannabis.

–Wayne Hall, som er blant verdens fremste eksperter på skadevirkninger av cannabis, er blant de som mener at regulering vil være en fornuftig vei fremover. Han begrunner dette med at forbudet gir uregulert tilgang til cannabis for mindreårige, perverse incentiver til å produsere sterkere cannabis, ringeakt for forbudet – som kan bidra til lavere respekt for loven, samt store sosiale og økonomiske kostnader av et stort illegalt cannabismarked. Dette er hva legaliseringsdebatten egentlig handler om, har Thomas Kjøsnes og Arild Knutsen skrevet på VG.no.

0 0 vurdering
Vurdering
Tags:
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Unvalidate
Unvalidate
2 years ago

Ringeakt for forbudet er ikke noe nytt