Ukategorisert

NRK konkurrerer ut private aktører

Med bruk av skattefinansierte penger, penger fra TV-skatten, konkurrerer NRK ut private aktører.

NRK har sikret seg rettighetene til å sende sju nye internasjonale friidrettsmesterskap i årene som kommer.Det opplyste kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen i intervju vist på statskanalen, ifølge Journalisten.no.

Det var nesten 1,4 millioner seere som fulgte gulløpet til Jabok Ingebrigtsen på 1500-meteren under EM i Berlin. Med så mange seere på NRK1 blir det få igjen til de private aktørene som TV2, TV Norge TV3 og de andre aktørene i markedet.

Med bruk av skattefinansierte penger på rettigheter kan NRK knuse de private aktørene. Et godt alternativ er at politikerne struper inntektene til NRK og sørger for lav skatt «TV-skatt» til borgerne.

Tags:

,

Mest lest

Arrangementer