Ukategorisert

Skattepengene som forsvant

Hva skjer når politikere og byråkrater forsyner seg av en stadig større offentlig pengesekk i troen på at de fleste utfordringer kan løses så lenge man bare svir av nok av fellesskapets penger? Og hvor mye kan man egentlig kaste bort uten at det får konsekvenser?

Henning Carr Ekroll har jaktet uvettig bruk av offentlige penger, eller det Liberaleren kaller for bruk av skattefinansierte penger, over hele landet, og i boken «Skattepengene som forsvant» forteller han blant annet hvordan ledere som svikter i jobben sin belønnes med millioner av kroner fra fellesskapet, om ikke-eksisterende bygninger i hundremillionersklassen – og hva som skjedde da Stortingets byggeprosjekt kom ut av kontroll, ifølge omtale av arrangementet på Facebook.com.

Boken Skattepengene som forsvant, blir lansert hos Dattera til Hagen torsdag kveld. Det er Aschehoug Forlag som står bak arrangementet.

Boken tar også for seg historiene om skakkjørte, offentlige IT-prosjekt med kostnadssprekker tilsvarende bruttonasjonalproduktet i et lite land, og gjengir hvordan offentlige ansatte fester bort millioner av kroner mens bygningene de skal ta vare på forfaller og de ansatte på gulvet blir oppsagt.

Absolutt en bok det kan være verdt å kjøpe, enten i butikken eller hos Dattera til Hagen.

Mest lest

Arrangementer