Ukategorisert

Spørsmål om Bård Hoksruds syn på klimaendringer

Flere stortingsrepresentanter er opptatte av hva landbruks- og matminister Bård Hoksrud (FrP) mener om klimaendringer.

Denne uken var det flere oppslag i medier om at Bård Hoksrud ikke vil svare på spørsmål om hvorvidt han tror på menneskeskapte klimaendringer, blant annet oppslag Dagbladet.no. Dette har fått flere stortingsrepresentanter til å sende inn skriftlige spørsmål.

Åsmund Aukrust, stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet, spør om statsministeren er komfortabel med å ha en statsråd med ansvar for matforsyning og matsikkerhet som ikke vil svare på om klimaendringene er menneskeskapte?

Terje Aasland, stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet, spør landbruks- og matministeren om statsråden mener at klimaendringene er menneskeskapte?

Verken statsminister Erna Solberg eller landbruks- og matminister Bård Hoksrud har besvart spørsmålene, men stortingsrepresentantene får garantert svar.

Tags:

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Keynes versus keynesianerneKeynes versus keynesianerne
    John Maynard Keynes var en økonom for depresjoner. Hans politiske forslag på 1930-tallet var ment for ekstreme forhold, og ikke som en medisin for enhver økonomiske forkjølelse, slik hans etterfølgere later til å tro.
  • Delingsøkonomi på en – to – tre!Delingsøkonomi på en – to – tre!
    For fem år siden var ordet "delingsøkonomi" på alles lepper, men da aktørene i denne sektoren begynte å utfordre eksisterende næringsvirksomhet så satt politikerne foten ned.
  • Kreativitet – et virkemiddel mot undertrykkelse?Kreativitet – et virkemiddel mot undertrykkelse?
    Innbyggerne i diktaturer og autoritære regimer må være kreativite for å uttrykke motstand.