Ukategorisert

Skal Den norske kirke fortsatt få fødselsmeldinger? Nei!

Kulturministerens svar bør være klinkende klart, det bør være nei!

Olaug V. Bollestad, stortingsrepresentant for KrF, har sendt et skriftlig spørsmål til kulturminister Trine Skei Grande (V). KrF-representanten spør om statsråden har vurdert og undersøkt muligheten for at Den norske kirke kan fortsette å få fødselsmeldinger når kirkens medlemmer får barn, frem til behandlingen av ny trossamfunnslov til neste år?

På grunn av endringer i folkeregisterloven får ikke Den norske kirke fra 1. oktober informasjon om når medlemmer får barn, noe som gjør det vanskeligere å få sendt ut dåpsinvitasjon til alle tilhørige.

En viktig sak for KrF, men for mange andre er det naturlig at Den norske kirke ikke gis konkurransefortrinn.

Mest lest

Arrangementer