Ukategorisert

KrF er et rødgrønt parti

Kristelig Folkeparti er et rødgrønt parti basert på økonomisk politikk og formynderi, altså reguleringer og forbud mot det aller meste.

KrF-leder Knut Arild Hareide holdt i dag tale for landsstyret, en tale der han ber partiet vurdere, legg merke til ordet vurdere, regjeringssamarbeid med Arbeiderpartiet. Selv om KrF har historisk tilknytning til Høyre i regjeringsspørsmålet, mener mange liberalister at KrF er ikke en del av den liberale høyresiden.

Om partiet lander på regjeringssamarbeid med Arbeiderpartiet i inneværende periode, noe som er tvilsomt, går regjeringen til Erna Solberg av. Synd for den politiske kursen, men samtidig er forskjellene så små mellom partiene at mange borgere knapt nok merker en eventuell regjeringsendring i hverdagen.

Blant KrF-tillitsmennene er det mange som utelukker et forpliktende samarbeid med Arbeiderpartiet på riksplan, selv om mye av KrF-politikken ligner på politikken til Jonas Gahr Støre. Det er for øvrig et tankekors.

Et storting uten KrF ville gjort mye enklere for veldig mange!

Mest lest

Arrangementer