Ukategorisert

Stortingsrepresentantene jobber igjen

Det er åpning av 163. storting, tirsdag klokken 13:00.

Stortingsrepresentantene har avsluttet ferien, men når Stortinget har hatt den offisielle åpningen er det full aktivitet i nasjonalforsamlingen med fordelene og ulempene dette gir. Ulempen er forslag, mange forslag som reduserer friheten og begrenser eiendomsrettigheter for borgerne.

Med høyesterettsjustitiarius og en delegasjon fra Høyesterett på plass er alle de tre statsmaktene samlet i ett og samme arrangement. En rekke sivile og militære embetsmenn, det kongelige hoff og andre inviterte gjester blir som vanlig tilstede på åpningen.

0 0 vurderinger
Vurdering

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Fra Liberalerens arkiv