Ukategorisert

Prøver å skape forskjeller mellom partiene

Flere av Arbeiderpartiets representanter på Stortinget prøver å skape større forskjeller mellom regjeringspartiene og deler av opposisjonen enn det er i praktisk politikk.

Anette Trettebergstuen er en av representantene som gjennom retorikk prøver å skape forskjeller mellom partiene. Hun prøver i trontaledebatten å gi Norge en regjering som fører høyrepolitikk, altså politikk det er store uenigheter om i folket og på Stortinget.

Statsråder og stortingsrepresentanter for Høyre og FrP, er fornøyde med stemplet høyrepolitikk. Basert på skatter, avgifter og skattefinansiert forbruk, er det veldig små forskjeller mellom Høyre-politikk og rødgrønn politikk. Den politiske debatten blir bedre om retorikken er i tråd med realitetene.

Trontaledebatten på Stortinget fortsetter til det kjedsommelige.

Mest lest

Arrangementer