Ukategorisert

Kritisk til statsbudsjettet minutt etter at budsjettet var lagt fram

De første pressemeldingene med kritikk av regjeringens forslag til statsbudsjett kom raskt mandag morgen.

På grunn av dødsfallet til stortingsrepresentant Ivar Odnes (Sp), kom finansministeren i gang med redegjørelsen til Stortinget litt senere enn det som er vanlig. Allerede klokken 10:17 kom den første pressemeldingen fra Senterpartiet, en pressemelding med kritikk av den skattefinansierte satsingen på fylkesveger.

Finansdepartementet sendte ut sin første pressemeldingen klokken 10:05, mens det kom en pressemelding om budsjettforslaget fra Samferdselsdepartementet klokken 10:03, ifølge e-post-kontoen til Liberalerens redaksjon.

Det man bør forvente, er at stortingsrepresentantene leser den delen av budsjettet de skal kommentere før de fremmer kritikken. Det kan Senterpartiet umulig ha gjort.

Eller de kunne kommentert lekkasjer, for lekkasjer var det mange av før Siv Jensen inntok Stortingets talerstol.

Mest lest

Arrangementer