Ukategorisert

Regjeringen er for liberalistisk for Finnmark KrF

Regjeringen til Erna Solberg fører ikke liberalistisk politikk. Høyre, FrP og Venstre fremmer en politikk som er langt unna Liberalisme!

Mandag kveld vedtok Finnmark KrF å sende fire «røde» delegater til landsmøtet i KrF, delegater som støtter partilederen i ønsket om en regjering bestående av Arbeiderpartiet, Senterpartiet og KrF.

–Dagens regjering har en for liberalistisk holdning, derfor ønsker Finnmark KrF et regjeringssamarbeid med Ap og Sp. Det sier Otto Strand, ifølge NRK Finnmark.

Dersom Finnmark KrF virkelig mener regjeringen har en for liberalistisk holdning, har Finnmark KrF misforstått hva Liberalisme er.

Staten/offentlig sektor blir større, og politikerne regulerer omtrent alt fra A til Å. Dette er ikke Liberalisme!

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jarle Larsen
Jarle Larsen
3 years ago

Helt enig, her ligger en hund begravet. Dessuten så ligger opprøret i løypa. AUF Har vel skap litt forandring i det rus-politiske landskapet. AUF har bestemt og utrede cannabis legalisering. AUF beviser samtidig at de tar avstand fra de korrupte holdningene til moderpartiet I Europa har politiet i mange land innstilt cannabisjakten inntil videre. Norsk politi trapper opp og fremstår som om de er selv utryddende. Men nå må det opplyses at om noen organiserer seg og skriver hva de har opplevd fra Politiet,Så er de grundig avslørt. Spesialenheten kan ikke overse slike saker fra uavhengig hold. Dette er ikke… Read more »

trackback
3 years ago

[…] Regjeringen er for liberalistisk for Finnmark KrF – Mandag kveld vedtok Finnmark KrF å sende fire «røde» delegater til landsmøtet. […]

Fra arkivet