Ukategorisert

Regjeringen har en målsetting om forenklet hverdag for små- og mellomstore bedrifter

Det kan umulig være vanskelig å fjerne unødvendige skjema, forskrifter og lover.

Det er politisk vilje som må til for en forenklet hverdag for små- og mellomstore bedrifter. Med respekt for eiendomsrettigheter kommer politikerne langt med å gjøre driften enklere for næringsutøvere.

Nesten 840 000 arbeidstakere i Norge jobber i bedrifter med færre enn 50 ansatte. Over 95 prosent av alle norske virksomheter har mellom én og 50 ansatte. Derfor er det viktig at regjeringens næringspolitikk treffer disse bedriftene, ifølge Regjeringen.no.

Regjeringen skal legge frem en strategi for små og mellomstore bedrifter før sommeren 2019

Ikke gjør det verre enn det er, la mottoet i arbeidet være frihet.

Mest lest

Arrangementer