Ukategorisert

Hvorfor blir noen avhengige av hasj?

Forskning.no prøver å svare på spørsmålet om hvorfor noen blir avhengige av hasj?

Spørsmålet er godt og kunne vært stilt på en rekke av områdene i livet, fra narkotika til alkohol, sjokolade, sex pluss mye mer. Sannheten er at menneskene er ulike, og at vi erfarer ulikt.

Ifølge artikkelen har avhengighet flere årsaker, fra å være behagelig til selvmedisinering og venner.

Det vi vet er at menneske misbruker rusmidler uansett ruspolitikk. Forbud er ikke automatisk bedre enn regulering av markedet.

For liberalister bør debatten og problemstilling være enkel; ethvert menneske skal kunne putte hva som helst i egen kropp, så fremst handlingen er basert på fravær av tvang.

0 0 vurderinger
Vurdering

Tags:

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Jarle Larsen
2 years ago

Det var litt utradisjonell propaganda etter norske forhold men ikke desto mindre gjennomsiktig og motbydelig.Her ser vi tidsskriftet som ikke har fortjent sitt eget domenenavn. Men her er også ledende formuleringer som står i kontrast til hverandre. Og de høytsvevende og ukorrekte svarene bekrefter førsteinntrykket, spørsmålene var manipulert og fremstår som hypotetiske dvs. ikke identiske med virkeligheten. Vi kan teste et av spørsmålene på meg som hovedsaklig har vært medisinsk bruker mot PTSD. i 30 år uten at det har fått konsekvenser for andre eller jobbene jeg har hatt i 25 år. Jeg kan prøve og få med flere på… Read more »

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv