Ukategorisert

Altfor sjelden omtale av utenlandske spillselskap

Norske medier omtaler altfor sjelden veddemål hos utenlandske bookmakere, altså hos selskap med lisenser/tillatelser i mer liberale land enn Norge.

I dag er NRK.no et hederlig unntak.

NRK forteller en historie der Alf-Erling Isaksen, pappaen til Stjernekamp-vinneren, vant på oddsen fordi han satset penger på dattera, Ella Marie Hætta Isaksen, som vinner av storsatsingen til NRK. Pappaen vant 23 000 kroner på oddsen. I artikkelen kommentarer Betsson både oddsen og veddemålet.

Prøv
Har du aldri spilt på oddsen før, aldri benyttet et internasjonalt selskap? Sett inn litt penger hos et internasjonalt spilleselskap. Er du ny kunde tilbyr mange av selskapene en velkomstbonus. 200 kroner i innskudd kan plutselig bli et par tusen kroner hvis du er dyktig og har flaks. Det kryr av valgmuligheter på oddsen. En av fordelene med de internasjonale aktørene, er valgmulighetene de tilbyr.

200 kroner, det er to pils på byen eller en pakke tobakk. Eller det med tobakk var dumt skrevet. Tobakk i Norge koster langt mer enn 200 kroner. Ja, det er de norske avgiftene vedtatt av Stortinget som gjør at forbrukerne betaler mye for produktene. Vi har skattekåte politikere fra samtlige av stortingspartiene!

Selv om norske myndigheter etter politiske vedtak misliker spilleselskapene med lisenser i utlandet, er det fullt lovlig å benytte selskapene. Politikerne misliker selskapene fordi de vil ha dine penger gjennom Norsk Tipping, et selskap eid av den norske staten. Ettersom du betaler skatt og en haug med avgifter til velferdsstaten, bør ingen føle forpliktelse til det statlige selskapet. Dine penger er allerede grobunn for vedtatte ordninger gjennom skattefinansierte budsjett. Er det noe norske politikere har nok av, er det penger. Hvis Liberaleren fikk bestemme ville norske politikere få langt mindre av dine penger!

Jo flere som bruker de internasjonale aktørene, jo raskere blir Stortinget tvunget til å endre spillpolitikken.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer