Ukategorisert

Ny handlingsplan mot spilleproblem

Kulturdepartementet har fastsatt ny handlingsplan mot spilleproblem for perioden 2019-2021.

Handlingsplanen er den femte i rekken siden 2005, og danner grunnlaget for regjeringens arbeid for å bekjempe spilleproblemer i Norge. Forslaget til ny handlingsplan er utarbeidet av Lotteritilsynet i samarbeid med Helsedirektoratet og Medietilsynet. Det er også innhentet innspill fra spillavhengighetsmiljøene, spillbransjen og forskningsmiljøene. 15 millioner kroner blir årlig satt av til tiltakene i handlingsplanen mot spilleproblem, ifølge Regjeringen.no.

Basert på tallene til Hjelpelinjen og Spillavhengighet Norge, er det få personer i Norge som sliter med spillproblem. Tragisk for dem det gjelder, men overhode ingen samfunnsproblem.

Mest lest

Arrangementer