Ukategorisert

Formynderen purrer på kulturministeren om reklameforbud

Anette Trettebergstuen, stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet, har sendt et skriftlig spørsmål til kulturminister Trine Skei Grande (V).

Stortingsrepresentanten fra Arbeiderpartiet, lurer på hvorfor saken om forbud mot TV-reklame for ulovlige spill har blitt liggende? Stortingsrepresentanten ønsker også svar fra kulturministeren om når Stortingets vedtak blir fulgt opp?

Bookmakerne Anette Trettebergstuen mener driver ulovlig, har lisenser i land med mer liberale politikere enn Norge.

–Det er nå over et år siden (desember 2017) at kulturministeren ga uttrykk for at hun snart ville sende et lovforslag til Stortinget. Dette som oppfølging av Stortingets tidligere vedtak, har Anette Trettebergstuen skrevet som begrunnelse for det skriftlige spørsmålet.

Mest lest

Arrangementer