Ukategorisert

Det sier mye om KrF når rusreformen var den vanskeligste saken i regjeringsforhandlingene

Et bredt spekter av det politiske miljøet i Norge har jublet for signalene om en rusreform der kjernen er hjelp, ikke straff.

På pressekonferansene Erna Solberg, Siv Jensen, Trine Skei Grande og Kjell Ingolf Ropstad holdt torsdag kveld, innrømmet KrF-nestlederen at saken om rusreform var en av sakene KrF gjerne skulle vunnet i forhandlingene om Granavolden-plattformen. Det sier ganske mye om KrF! Partiet toner ned rasjonelle argument i debatter om rus.

Straff og bøter for bruk og besittelse gjør mer skade enn gagn på både samfunn og den enkelte. Det har tatt lang tid før mange politikere har kommet til denne konklusjonen, men KrF-politikere har grodd fast i den gamle tankegangen, ideer vi vet fungerer dårlig.

At rusreformen står støtt i Granavolden-plattformen, viser hva Bent Høie har betydd for revolusjonen på dette politikkområdet i Høyre. Nesten synd helseministeren er på tur ut av norsk politikk.

Torsdag presenterte Høyre, FrP, Venstre og KrF den politiske avtalen for utvidelsen av regjeringen. Allerede i neste uke vil Norge igjen ha statsråder fra KrF med alle ulempene dette medfører for borgerne.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer