Notiser

Viktig med debatt om aktiv dødshjelp

Inger Staff-Poulsen, avdød art director, mener hennes syn på aktiv dødshjelp er et viktig bidrag til debatten. Les innlegget, på Dagbladet.no.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Jarle Larsen
Jarle Larsen
3 years ago

Jeg følger oppfordringen til Bjørn Magne Solvik. Jeg lider av den stats påførte sykdommen PTSD. og jeg trenger ikke lese Dagbladet for å uttale meg. Siden det jeg skriver er kjente saker for psykiatere og gode leger så tar jeg det litt kort. Jeg må også vise hensyn til lesere og medmennesker og kan ikke ta med alle detaljer. Bortsett fra to leger og en saksbehandler (som var likemenn for meg i 2010) har alle saksbehandlere i NAV fått mentalt sammenbrudd rett foran øynene på meg. Det samme gjelder Legesekretærer som har lest diagnosen min. Kronisk Posttraumatisk Stressforstyrrelse er en… Read more »

Fra arkivet