Notiser

Viktig med debatt om aktiv dødshjelp

Inger Staff-Poulsen, avdød art director, mener hennes syn på aktiv dødshjelp er et viktig bidrag til debatten. Les innlegget, på Dagbladet.no.

0 0 vurdering
Vurdering
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Jarle Larsen
2 years ago

Jeg følger oppfordringen til Bjørn Magne Solvik. Jeg lider av den stats påførte sykdommen PTSD. og jeg trenger ikke lese Dagbladet for å uttale meg. Siden det jeg skriver er kjente saker for psykiatere og gode leger så tar jeg det litt kort. Jeg må også vise hensyn til lesere og medmennesker og kan ikke ta med alle detaljer. Bortsett fra to leger og en saksbehandler (som var likemenn for meg i 2010) har alle saksbehandlere i NAV fått mentalt sammenbrudd rett foran øynene på meg. Det samme gjelder Legesekretærer som har lest diagnosen min. Kronisk Posttraumatisk Stressforstyrrelse er en… Read more »

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Innvandring og SvalbardInnvandring og Svalbard
    Svalbard er et godt eksempel på hva som menes med fri innvandring. Egenfinansiert innvandring for fredelige mennesker.
  • Norske tilstanderNorske tilstander
    På 1970-tallet startet Norge et oljeeventyr uten like, og det har siden lagt føringene for den norske økonomien.
  • Vil du bli diktator?Vil du bli diktator?
    Historiker Frank Dikötter har skrevet en interessant bok med åtte kortbiografier om diktatorer.