Ukategorisert

Tverrpolitisk speeddate

Flere av ungdomspartiene i Trondheim har gått sammen og arrangerer tverrpolitisk speeddate med fest.

Det er Trondheim Unge Høyre, Trondheim FpU og Trondheim Unge Venstre som inviterer medlemmene til tverrpolitisk speeddate. Arrangementet er opplading til valgkampen i Trondheim.

Arrangementet er i hovedsak for Unge Høyre, Fremskrittspartiets Ungdom, Unge Venstre, Kristelig folkepartis Ungdom og Senterungdommen, men er åpent for alle, ifølge arrangementets omtale på Facebook.com.

Arrangørene lover å være strenge på alkohol.

En av fordelene med å være med i en ungdomsorganisasjon, er fellesskapet. Du kan bli en del av et herlig nettverk gjennom et tverrpolitisk arrangement. Å være venner samtidig politiske konkurrenter er noe av det som er forlokkende med norsk politikk.

Arrangementet går av stabelen 15. februar.

Mest lest

Arrangementer