Ukategorisert

Mener regjeringen har fått en skarpere blåfarge

Jonas Gahr Støre, leder i Arbeiderpartiet, mener regjeringen har fått en skarpere blåfarge.

–Med Venstre og KrF i regjering har høyreregjeringen fått en skarpere blåfarge. Det er Høyre og Fremskrittspartiets politikk som gjennomsyrer plattformen og som nå sikres flertall. Derfor vil de to årene foran oss handle om fellesskap og forskjeller – om vi skal gjøre mer eller mindre sammen, om vi skal drive fra hverandre eller bevare et samfunn med små forskjeller og høy tillit, har Jonas Gahr Støre skrevet i en e-post som ble sendt ut på tirsdag.

Hvordan Venstre og KrF gjør regjeringens blåfarge skarpere, gir ikke AP-lederen et godt svar på i e-posten.

Gahr Støre mener høyresiden prioriterer skattekutt foran velferd, men aldri før har Stortinget brukt mer skattefinansierte penger til velferd. Budsjettforslagene viser at det er nyanser som skiller de største partiene i økonomisk politikk. Retorikken til Jonas Gahr Støre fordummer den politiske debatten.

Mest lest

Arrangementer