Ukategorisert

Pressemelding fra Comeon!: – Fortsatt lovlig å spille hos ComeOn!

ComeOn! er et av flere selskap som tilsynelatende skal ha blitt forbudt i Norge etter en ny offensiv fra Lotteritilsynet.

–Det er blitt skapt et inntrykk av at Lotteritilsynet har fått gjennom et forbud mot internasjonale spillselskap i Norge. Det er direkte feil. Våre norske kunder kan fortsatt spille fullt lovlig hos oss og de vil få utbetalt sine gevinster fullt lovlig sier Stian Røsvik Bjørstad i ComeOn! i en pressemelding.

Lotteri- og stiftelsestilsynet i Norge har ingen lovhjemmel som gir tilsynsrett over utenlandske selskap med lisens EU og EØS-området. Derfor er det fortsatt fullt lovlig for nordmenn å spille hos som ComeOn! og andre selskap med lisenser i mer liberale land enn Norge.

–Kundenes penger kan settes inn og tas ut som de alltid har gjort, understreker Stian Røsvik Bjørstad, talsmann for ComeOn! i Norge.

–Her er det mange som har latt seg lure, dessverre. Det riktige er at tilsynet i november 2018 sendte ut et brev til banker og internasjonale spillselskap, der de viser til betalingsforbudet som har eksistert i Norge siden 2010. Dette er et brev Lotteritilsynet sender ut jevnlig, og som aldri gar hatt noen praktisk betydning for oss eller våre kunder. Slik er det fortsatt, forklarer Røsvik Bjørstad.

Lotteritilsynet har ved flere anledninger, senest i en artikkel gjengitt på egen hjemmeside fredag før helgen, innrømmet at det såkalte «betalingsforbudet» i praksis har svært lite å si for internasjonale spillselskap. Likevel gis det nå et feilaktig inntrykk av internasjonale spillselskap blir forbudt i Norge.

–Det er jo litt spesielt at en statlig tilsynsmyndighet lurer norske forbrukere med feilinformasjon. Og det hele får unektelig et komisk skjær når en samlet spillbransje faktisk står med åpne armer og ber om at Lotteritilsynet skal regulere oss på lik linje med Norsk Tipping gjennom et lisenssystem. Men som alltid; vi tar dette «chill» og kan berolige alle kunder med at det er «business as usual», sier Stian Røsvik Bjørstad.

ComeOn! er et internasjonalt spillselskap som tilbyr odds, casino og underholdning på nett. Comeon! har kontorer i London, Stockholm og Malta, og er lisensiert i tråd med EUs regelverk for spill.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer