Ukategorisert

Norsk seier i Tel Aviv gir økt skatt

Dersom Keiino vinner Eurovisjon 2019 i Tel Aviv, gir det økt skatt for norske borgere.

Det i et land der skatte- og avgiftsnivået allerede er høyt på grunn en gigantisk velferdsstat. Alle partiene på Stortinget er for velferdsstaten, dessverre. Politikerne burde vært for et velferdssamfunn, ikke velferdsstat!

Lørdag var det Melodi Grand Prix og Norge plukket ut bidraget til den internasjonale finalen i Tel Aviv.

Landet som vinner Eurovisjon skal stå som arrangør, et arrangement med flere hundre millioner kroner i kostnader. I Norge er det NRK som skal betale regninger og NRK finansieres av krinkastningsavgiften. Ettersom styret i NRK er dårlige på kutt, i tråd med det politiske systemet for øvrig, vil norsk seier bety økt krinkastningsavgift eller TV-skatt som liberalister kaller skatten for.

Krinkastningsavgiften for 2019 er på vel 3 000 kroner. En nokså beskjeden sum for mange borgere, men den kommer på toppen av andre skatter og avgifter, vedtatt av Stortinget. Dermed blir 3 000 kroner mye penger for mange familier. I debatten om fattigdom og økte forskjeller, bør skattenivået inn i debatten.

Mest lest

Arrangementer