Ukategorisert

Sommertraineer til FrPs stortingsgruppe

Frp skal i sommer gjennomføre en traineeperiode.

Å være sommertrainee i FrPs stortingsgruppe gir politiske talent i partiet muligheter for å få innsikt i, og erfaring med politikk og mediehåndtering på nasjonalt nivå. Arbeidsoppgavene spenner fra politisk research og utvikling av politiske innsalgssaker, til mediehåndtering for FrPs stortingsgruppe under ledelse av en kommunikasjonsrådgiver, melder FrP på eget nettsted.

Liberalister bør søke. Og ja, det finnes fortsatt liberalister i FpU og FrP.

Traineeperioden er planlagt å vare åtte uker, fra mandag 24. juni til fredag 16. august, og det er en forutsetning at søkeren kan delta sammenhengende i hele perioden. Det kan være muligheter for å forlenge trainee-perioden ytterligere tre uker frem mot valget. Arbeidssted vil være på Stortinget.

Søknadsfristen er satt til 15. mars.

0 0 vurderinger
Vurdering

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Fra Liberalerens arkiv