Ukategorisert

Nordby Lunde gir oppmerksomhet til de frivillige i Holmenkollen

Det var i forkant av helgen og i helgen, fokus på fyll og bråk i forbindelse med festivalen i Holmenkollen.

Heidi Nordby Lunde, stortingsrepresentant for Høyre, skryter av de frivillige i et innlegg på Instagram.com. Hun takker de 1 100 frivillige som sørget for strålende dager i Holmenkollen. Et fåtall skapte fyll og bråk, men Nordby Lunde mener disse ikke fortjener oppmerksomheten.
–Det gjør derimot arrangørene og de titusenvis av folka som bidrar til stemning, og støtte i løypa og i bakken, har Heidi Nordby Lunde skrevet på Instagram.com.

Illiberal politikk
I Norge har det etter hvert blitt vanlig at små mindretall får forme politikk eller setter avtrykk på ulike retningslinjer. Holmenkollen er kjent, men andre eksempel kan være alt fra spillpolitikk til fyrverkeri. På grunn av valg enkelte personer tar, et lite mindretall, har politikerne sørget for en illiberal politikk som krenker en rekke viktige friheter.

Mest lest

Arrangementer