Ukategorisert

Blø for tronen

Artig at en kommersiell aktør samarbeidet med en humanitær organisasjon, forhåpentligvis et fruktbart samarbeid for befolkningen.

HBO Nordic og Røde Kors har inngått samarbeidet Blø for tronen. Målsettingen er flere blodgivere i Norge. Aktørene frir til seerne av Game of Thrones, gigantsuksessen til HBO Nordic.

Under to prosent av befolkningen er blodgivere. Det er dessverre en del restriksjoner på hvem som kan bli blodgivere. Noen av begrensningene er fornuftige og forståelige, men at homofile blir nektet å gi blod er i utgangspunktet uforståelig for mange liberalere.

Fredag blir det arrangement der personer kan registrere seg som blodgivere hos Røde Kors. Registrerte personer kan få en eksklusiv Blø For Tronen-t-skjorte i begrenset opplag, og varme opp til den kommende finalesesongen av Game of Thrones med en visning av siste episode i sesong syv på storskjerm. Det vil bli lett servering, spennende aktiviteter og konkurranser med premier. Mer fornuftig fest enn dette skal man lete lenge etter!

Arrangementet pågår fra klokken 17:00 – 21:00.

Mest lest

Arrangementer