Ukategorisert

Har anmeldt Resett

Antirasistisk Front har anmeldt Resett for spredning av hatefulle ytringer.

Bakgrunnen er kommentarfeltet etter terror-angrepet 15. februar 2019 i Christchurch, New Zealand, hvor gjerningsmannen ble betegnet som en motstandshelt i kommentarfeltet, melder Antirasistisk Front i en pressemelding.

Noen av kommentarene på Resett.no er motbydelige, spesielt for liberalister som har et liberalt utgangspunkt i debatter. Likevel mener Liberaleren, at det er når de mest ufyselige meninger kan ytres at ytringsfriheten er mest verdifull. At holdninger kommer frem gjennom offentlige debatter, er helt nødvendig for å kunne debattere grunnlaget for holdningene.

0 0 vurderinger
Vurdering

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Fra Liberalerens arkiv