Ukategorisert

Tor Mikkel Wara, takk!

Det var en festdag da Tor Mikkel Wara ble utnevnt som justisminister, en person i regjeringen som mer enn gjerne betegner seg selv som liberalist.

Fest i april 2018, trist dag i dag. I dag var Tor Mikkel Waras karriere i regjeringen til Erna Solberg over. Han går av som justis- og innvandringsminister, en avskjed som er naturlig på grunn at samboeren er mistenkt i samtlige av trusselssakene mot familiens bolig.

Svært få har brukt den alvorlige saken som den del av det politiske spillet. I dag takket Tor Mikkel Wara politiske motstandere og mediene for respekten stort sett alle har vist familien de siste ukene. Han uttrykte det godt på pressekonferansen, Norge på sitt beste!

Tor Mikkel Wara er et forbilde for mange liberalister i Norge. Han var en del av gjengen som introduserte liberalismen i FrP på 80-tallet. Han har som tidligere sentral FrP-politiker holdt foredrag for masser av unge frihetskjempere i Norge. De fleste heiet på Wara da han ble utnevnt som justisminister. Mange av oss er fortsatt Tor Mikkel Wara-supporter!

Takk og på gjensyn!

Justisministere
Nå begynner listen med justisministere i Erna Solbergs regjering å bli lang. Anders Anundsen fra 2013 – 2016, Per-Willy Amundsen 2016 – 2018, Sylvi Listhaug og Tor Mikkel Wara. Det er mer enn nok på en post der kontinuitet er viktig. Den neste som blir utnevnt av Kongen i statsråd, bør sitte i vervet ut valgperioden.

Ja takk, gjerne en ny liberalist som justis- og innvandringsminister. For debattklimaet i innvandringsspørsmål, er det viktig at Erna Solberg, og Siv Jensen, finner en verdig liberal kandidat. Lykke til!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer